Natječaj SozialMarie 2022.

11/09/21

Novosti

Natječaj SozialMarie za 2022. g. je otvoren! Svoj društveno inovativni projekt možete prijaviti do 18. siječnja 2022. g. Tražimo hrabre projekte koji istražuju nova, kreativna rješenja za društvene probleme s kojima se suočavamo.

SozialMarie – Prize for Social Innovation po 18. put objavljuje svoj natječaj: Tražimo isprobane, primijenjene, učinkovite društvene inovacije iz Srednje i Istočne Europe.

O postupku prijave više ćete saznati putem ove poveznice: https://www.sozialmarie.org/hr/natjecaj.

Natječaj se otvara 9. studenog 2021. i traje sve do 18. siječnja 2022.

SozialMarie se dodjeljuje aktivnim društveno inovativnim projektima koji se realiziraju u Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Sloveniji. Prijaviti se mogu aktivnosti iz polja civilnog društva, javne uprave i privatnog sektora. Prva nagrada dodjeljuje se u vrijednosti od 15 000 eura, druga nosi 10 000, a treća 5000 eura. Daljnjih 12 dobitnika nagrađuje se sa po 2000 eura.

Osim toga, s ponosom objavljujemo i da rastemo: od ove godine u natječaju sudjeluju i projekti s područja cijele Slovenije! Dobrodošla nam Slovenija!

 

Postupak prijave:

  • Ispunite prijavni obrazac na našoj stranici do 18. siječnja 2022. g.
  • Provjerit ćemo da li prijava odgovaraju formalnim kriterijima sudjelovanja u natječaju, nakon čega će dvoje lokalnih evaluatora pročitati i ocijeniti prijavu prema našim kriterijima za društvene inovacije.
  • Nakon što se Vaš projekt odabere u uži izbor (bude nominiran), međunarodni žiri odlučit će da li će projekt biti nagrađen jednom od nagrada SozialMarie za 20222. g.
  • U veljači ćete saznati da li je projekt nominiran.
  • Nakon toga Vas pozivamo da nam se pridružite na prvomajskoj svečanoj dodjeli, kad ćete i konačno saznati je li projekt nagrađen. Veselimo se tom susretu!

 

Prijavite se na naš online event Questions & Answers i pitajte nas sve što Vas zanima o natječaju!

I za kraj molba: Pomozite nam da glas o natječaju proširimo među inovativnim društvenim projektima – podijelite ga s prijateljima i kolegama. Hvala Vam!