Online “Kérdések és Válaszok Workshop” Pályázóknak

11/26/21

Hírek

Ha szeretne társadalmi innovációjával pályázni a SozialMarie felhívására, vegyen részt a Kérdések és Válaszok Workshopunkon, hogy kérdéseit feltehesse és értékes információhoz jusson. Csatlakozzon hozzánk 2021. december 2-án 17:00–19:00 között!

A SozialMarie – Prize for Social Innovation pályázati felhívása idén 18. alkalommal nyílt meg.  Ma a világ minden eddiginél gyorsabb változik, nap mint nap újabb problémákkal kell szembesülnünk. Új innovatív megoldásokra van szükségünk!

Kiemelkedő társadalmi hatással bíró innovációkat keresünk Ausztriából, Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Szlovéniából és Horvátországból.

 

Online “Kérdések és Válaszok Workshop” Pályázóknak

2021. december 2.
17:00–19:00
Regisztráció itt

Az online Kérdések és Válaszok Workshopunkon a pályázati felhíváshoz és a Társadalmi Innováció Kritériumainkhoz kapcsolódó kérdések megvitatására lesz lehetősége a SozialMarie zsűrijével és értékelőivel.  Betekintést nyerhet az elbírálás folyamatába, és egy díjnyertes projekt gyakorlati tippekkel segíti a pályázást.

Vendégek

Kérdéseit különböző szerepekben közreműködő vendégeinknek teheti fel, akik a pályázati eljárás egy-egy egyedi aspektusát képviselik.

  • Miro Kocur, SozialMarie zsűritag 
  • Andreja Rosandic, SozialMarie előértékelő 
  • Misovicz Anna, SozialMarie projektmenedzser


Részletek

Az eseményt Zoomon tartjuk. A regisztrált résztvevők az esemény előtt e-mailen megkapják a zoom-linket.

Az esemény nyelve angol. A résztvevőknek lehetősége lesz az esemény során a chat ablakban feltenni kérdéseiket angolul vagy a SozialMarie nyelvek egyikén (magyar, német, cseh, szlovák, horvát). Az országkoordinátorok válogatják és fordítják a kérdéseket angolra.  A vendégeinkkel történő beszélgetés után külön online szobákat nyitunk meg, ahol a saját nemezti nyelvén tud mindenki tovább egyeztetni a nyitott kérdésekről.

Az esemény előtt a Facebook oldalunkon előzetesen gyűjtjük a kérdéseket és a témákat. Ne felejtse az oldalunkat meglátogatni és lájkolni!