AWARD CEREMONY 2021

04/20/21

Hírek

Szeretettel meghívjuk a SozialMarie - Prize for Social Innovation Díjátadó eseményre. Csatlakozzon Ön is, hogy megtudhassa, kik az idei év nyertesei! 

 

2021. május 1. szombat

18:00 – 19:30 CEST (angol nyelven)

 

Zoom-Link: https://zoom.us/j/94923173844

 

A SozialMarie független értékelői és nemzetközi zsűrije 299 osztrák, magyar, horvát, cseh, szlovák és szlovén pályázatból választott ki és jelölt 35 sikeres projektet. Mindannyian esélyesek a SozialMarie díjakra!

1. helyezett 15.000 € 

2. helyezett 10.000 € 

3. helyezett 5.000 € 

További 12 nyertes projekt nyer 2.000 € díjat

Hogy mely projektek nyerik el a SozialMarie díjat 2021-ben? Egyelőre titok, meglepetés lesz a jelöltek és vendégek számára egyaránt.

Szívesen látjuk online díjátadónkon a jelölt projekteket, kollégákat, barátokat, családtagokat, újságírókat és természetesen mindenkit, akit érdekel a társadalmi innováció!

A jelölt projektek videókamerával csatlakoznak, míg az érdeklődők csak nézni tudják az ünnepséget, melyet követően egy informális Zoom beszélgetés keretében megismerhetik és meg is szólíthatják a nyerteseket, jelölteket.

Célunk, hogy a díjkiosztó ünnepség és az azt követő csoportos informális beszélgetések együttese hasonló élményt nyújtson, mint a bécsi RadioKulturhausban rendezett május 1-i hagyományos díjátadó, amely élénk tapasztalatcserének ad teret.

Az ünnepi eseményt Stuart Freeman (FM4 rádió moderátor és DJ) moderálja, és adja át virtuálisan a nyerteseknek a díjat. Az idei év fővédnökei pedig ismertetik támogatásra kiválasztott projektjeiket.

Mivel várjuk Önöket?

  • Megtudhatja valós időben, hogy kik Európa legrégebbi társadalmi innovációs díjának idei nyertesei
  • Megismerheti, hogy az idei fővédnökök mely projekteket választják támogatásra
  • Csatlakozhat az informális beszélgetéshez a hivatalos díjátadó ünnepséget követően, hogy megismerhesse a nyertes és jelölt projektek képviselőit (19:45-20:15 között)