We a re looking for tried and tested, implemented, effective social innovations in all sectors in Central and Eastern Europe.
SozialMarie Prize Statue

Novinky

05/01/24

05/01/24

Zásadní událost ze světa sociálních inovací: 15 výjimečných projektů získalo cenu SozialMarie 2024!

S radostí vám oznamujeme jména vítěžů ceny SozialMarie 2024! Na slavnostním galavečeru 1. května v divadle Akzent ve Vídni bylo oceněno celkem 15 vynikajících sociálních inovací. Přečtěte si více o vizionářských nápadech a inspirativních projektech ze světa sociálních změn, které pozitivně ovlivňují naši společnost. 

čtěte dál

Novinky

04/19/24

04/19/24

... a vítězem Ceny veřejnosti se stává....

Srdečně blahopřejeme maďarskému projektu "Pilot Light" k vítězství v soutěži SocialMarie Audience Award 2024. 

čtěte dál

Novinky

04/08/24

04/08/24

3.....2....1.... go..... voting for the Audience Award has now started

From today you have the opportunity to vote for your favourite project online! 

čtěte dál

Novinky

04/05/24

04/05/24

Srdečně vás zveme na slavnostní udílení cen SozialMarie, které se uskuteční 1. května

Srdečně vás zveme na předávání cen SozialMarie 

čtěte dál

Cena

SozialMarie je cena za sociální inovace, která je každoročně udělována vynikajícím projektům. Oceňuje iniciativy, které nabízejí nová, udržitelná a inspirativní řešení aktuálních sociálních problémů. Více informací o tom, co rozumíme sociálními inovacemi a jak se cena uděluje, najdete zde.

čtěte dál

Projekty

Od roku 2005 jsou každoročně oceňovány sociálně inovativní projekty z různých odvětví cenou SozialMarie. Chcete se o projektech dozvědět víc, zjistit, kdo byl nominován a kdo se stal šťastným vítězem? Klikněte zde a podívejte se na projekty.

čtěte dál

Insights

Věděli jste, že máme podcast? Chtěli byste si prohlédnout fotky z minulých akcí nebo zjistit, co kromě udílení výročních cen SozialMarie ještě děláme? Sledujte naše INSIGHTS.

čtěte dál

Patrons

Co může mít společného workshop, příspěvek na sociálních sítích, těsto na chleba a charitativní akce? V našem případě je to osoba čestného patrona některého z projektů. Více informací o našich inspirativních patronech najdete zde.

čtěte dál